دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بیانیه حماس در واکنش به شکنجه اسیران فلسطینی از سوی اشغالگران

جنبش حماس در بیانیه‌ای خواستار تشکیل کمیته بین‌المللی به منظور تحقیق درباره جنایات وحشیانه و هولناک صهیونیست‌ها در حق هزاران اسیر فلسطینی ساکن در غزه در پایگاه نظامی «سدی تیمان» شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 29
کد خبر: ۲۵۲۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حماس به ارتکاب جنایات ضد بشری از سوی اشغالگران علیه اسیران و بازداشت شدگان فلسطینی ساکن در نوار غزه در پایگاه نظامی صهیونیستی واکنش نشان داد.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اقدامات وحشیانه رژیم نازی صهیونیستی در حق اسرای فلسطینی ساکن در نوار غزه در زندان‌های صهیونیستی خواستار مداخله فوری جهانی در توقف این اقدامات برنامه ریزی شده این رژیم و پیگرد آن در محاکم بین المللی شد.

پایگاه خبری روسیا الیوم شامگاه امروز دوشنبه گزارش داد که جنبش حماس شکنجه وحشیانه اسرای فلسطینی ساکن در نوار غزه در پایگاه نظامی «سدی تیمان» به دست نظامیان وحشی صهیونیستی را نشان دهنده ماهیت به دور از ارزش‌های انسانی این رژیم متجاوز عنوان کرد.

در این بیانیه آمده است که سازمان ملل، نهاد‌های حقوقی و افکار عمومی جامعه جهانی نسبت به شکنجه برنامه ریزی شده رژیم جنایتکار و وحشی صهیونیستی در حق فلسطینیان واکنش نشان داده و وضعیت آنان در زندان‌ها و بازداشتگاه‌های این رژیم متجاوز را پیگیری نماید.

این بیانیه می‌افزاید: وزرای کابینه فاشیستی صهیونیستی که اکنون کارزاری را برای حمایت از این نظامیان جنایتکار به راه انداختند که بدون هیچ شک و تردیدی اثبات می‌کنند که آنچه در زندان‌ها و بازداشتگاه‌های صهیونیستی علیه اسرای ما انجام می‌گیرد، کاملاً سیستماتیک و برنامه‌ریزی شده و طبق سیاست رسمی کابینه جنایتکار نتانیاهو و وزیر امنیت داخلی وی است.

در این بیانیه تصریح شده است: این جنایات هولناک ضد اسرای ما نیازمند مداخله فوری بین‌المللی برای متوقف کردن آن و اضافه کردن آن به پرونده جنایات جنگی و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری و دیوان کیفری بین‌المللی و برداشتن قدم‌های جدی برای محاکمه و بازخواست این نازی صفت‌ها به علت جنایات علیه اسرای فلسطینی و نقض وحشتناک قوانین بین‌المللی است./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر